محل تبلیغات شما

غذاهای محلی مازندران مالابیج


مالابیج

شمالی‌ها به‌خاطر نزدیک بودن به دریا و صید ماهی، غذاهای زیادی با گوشت ماهی می‌پزند که یکی از یکی خوشمزه‌تر است. مالابیج هم یکی از آنهاست. این غذا که به آن مالاتا هم می‌گویند یکی از غذاهای محلی مازندران و گیلان است که به کمک گوشت ماهی سفید نر پخته می‌شود.

سبزی‌های معطر، رب انار، گردو، ادویه و کمی گلپر ترکیب می‌شود و این غذای خوش‌طعم را می‌سازد. این مواد را با هم مخلوط می‌کنند و داخل شکم ماهی را با آن‌ها پر می‌کنند. روش محلی پخت مالابیج روی آتش و زغال است ولی امروزه شرایط خانه‌ها طوری نیست که بشود آتش به پا کرد! همان فر یا ماکروویو برای پخت این غذا راه حل بهتری است.

علائم بیماری ایدز چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟ +جزئیات

غذاهای محلی مازندران

یکی ,ماهی ,هم ,محلی ,غذاهای ,مالابیج ,یکی از ,را با ,گوشت ماهی ,این غذا ,محلی مازندران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Carl's notes Daniel's collection دو حرفه ای loverbidctec مطالب و عکس های جالب از اتومبیل ها Henry's info cespaddredic fontimenma Alex's info درخت دانش - 9099072943 - سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی